ابکاری الومینیوم اصفهان

اموزش ابکاری نیکل کروم اصفهان
اموزش ابکاری نیکل کروم اصفهان
۱۷ام شهریور ۱۳۹۸
خدمات ابکاری فلزات اصفهان
خدمات ابکاری فلزات اصفهان
۱۷ام شهریور ۱۳۹۸
نمایش همه

ابکاری الومینیوم اصفهان

آبکاری آلومینیوم اصفهان

آبکاری آلومینیوم اصفهان

5/5 - (1 امتیاز)

ابکاری الومینیوم

پوشاندن یک جسم توسط یک لایه نازک از یک فلز به وسیله یک سلول الکترولیتی را آبکاری  الومینیوم نامیده می‌ نامند.

جسمی که قرار است روکش فلزی بر روی آن ایجاد می‌شود باید رسانای جریان برق باشد.

الکترولیت مورد استفاده برای آبکاری فلزات باید دارای یونهای آن فلزی باشد که قرار است لایه نازکی از آن روی جسم قرار بگیرد.

 

ابکاری الومینیوم اصفهان همواره ارائه دهنده بهترین خدمات ابکاری الومینیوم بوده است.

 

آبکاری آلومینیوم اصفهان

آبکاری آلومینیوم اصفهان

 

 

روند آبکاری آلمینیوم:

 

  •  تمیزکاری غوطه وری
  • حذف اکسیدهای سطح
  • تمیزکاری ظریف
  • زینکات

آلومینیوم فلزی سبک، براق،سازگار با محیط زیست، نسبتا ارزان که به راحتی خورده می­شود و نسبتا نرم است که در نتیجه آن را آبکاری می­کنند که به ان ابکاری الومینیوم می گویند.

در ابتدا باید مواد زائد نظیر روغن، چربی و براده فلز را به روش چربی زدایی آلتراسونیک از سطوح قطعه حذف کنند.

سپس لایه اکسیدهای طبیعی ایجاد شده، سطوح قطعات آلومینیومی را در محلول قلیایی قوی حذف کنند.

در این جهت در کنار موادی نظیر سود سوزآور مواد افزودنی دیگری به آن اضافه می نمایند که مانع از تشکیل مجدد اکسید در سطح قطعه شود.
برای  حذف اکسیدهای سطح قطعه باید به ترکیب مختلف آلیاژ آلومینیوم که در حین فرآیند باعث ایجاد (فیلم نازک سیاه رنگ دوده ای در سطح قطعه) در سطوح می گردد، توجه کرد که این لایه نازک از ترکیبات مس – سیلسیم و منیزیم اند که باید قبل از آبکاری از سطوح قطعه کاملا حذف گردند.

در این جهت ابتدا آن را در محول اسیدنیتریک نیمه غلیظ غوطه ور می نمایند تا آلودگی های فوق از سطح قطعات زدوده شود.

استفاده از اسید فلوئویدریک در مورد قطعات آلومینیومی آلیاژی  لازم است و  به دلیل وجود خطرات جانبی به جای استفاده از آن می توان از مواد مشابه نظیر ترکیبات فلورایددار یا اسید سولفوریک استفاده نمود و برای آلومینیوم خالص هم از محلول بدون اسیدنیتریک استفاده می شود.

 

 

زینکات در اصل شامل یک محلول قلیایی از روی مانند هیدروکسید روی و تعدادی تغییرات که بصورت تجاری هستند در این ترکیب پایه موجود است.

استانات نیز بصورت پایه شامل یک محلول قلیایی از قلع مانند هیدروکسید قلع و تعدادی از تغییرات بصورت تجاری در ترکیب پایه موجود است.

سزانجام پس از مراحل پاکسازی، از زینکات و استانات استفاده میشود که ممکن است به بیشتر از یک مرحله استفاده ازاین ترکیبات نیاز داشته باشد، سطح آلیاژهای آلومینیوم را در پایان به یک فیلم بسیار نازک از روی یا قلع به طور پراکنده روی سطح فلز می پوشانند.

محلول زینکات یا استانات برای هر آلیاژ آلومینیوم مستقل است .

این امر فقط در شرایط آزمایشگاهی اما بسیار مشکل  انجام میگیرد. در نتیجه به محلول های شستشوی بسیار تمیز و متعدد که نیازمند مراقبت دائمی هستند، برای جلوگیری از آبکاری مجدد و هزینه اضافه احتیاج است.

پس از آنکه قطعات شسته شدند،  باید آنها بلافاصله در حمام آبکاری قرار گیرند و تا زمانی که سطح هنوز فعال و آماده پذیرش رسوب دادن فلز روی آن ها است، بسرعت آبکاری شوند.